051 30 75 63
Home Over ons Bart Coussement

Bart Coussement

Geconventioneerde therapeut

Na mijn studies kinesitherapie startte ik de praktijk in de Sint-Pieterstraat. Enkele jaren later verhuisden we naar het pand waar je nu Osteokineplus+ terugvindt. Om mijn patiënten optimaal te begeleiden tijdens hun revalidatie, ben ik me continu blijven verdiepen in het menselijk lichaam. Dit door continue bijscholingen te volgen, bv. osteopathie, sportkinesitherapie, dry needling, toegepaste kinesiologie, temporomandibulaire dysfuncties… Ik ben ook stagebegeleider van studenten Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie voor zowel UGent als KU Leuven.

Naast de praktijk sta ik klaar om sporters en teams te ondersteunen. Dat kwam onder meer tot uiting toen ik hoofd van de medische cel was van KFC Izegem/Mandel United (2000 - 2022). Op dit moment ben ik kine van KVC Winkel Sport die uitkomt in 1ste Nationale (2023 - ...).

Het doel van mezelf en mijn collega’s is elke patiënt behandeling op maat te geven. Op die manier werken we toe naar een optimaal herstel, vaak zelfs sterker dan ervoor.


Specialisaties

Bart Coussement

Opleidingen

Osteopathie D.O.

2-jarige opleiding

Dry needling

Trigger

Diverse opleidingen sportkinesitherapie

Manipulatietechnieken IAO

Toegepaste kinesiologie

Drenth

Diverse opleidingen temporomandibulaire dysfuncties

UGent, VUB

...